PRO CARE UNISEX Pelena per te rritur

 • Pelena antibakteriale per te rritur
      - Mesatare (M)
      - Te medha (L)
      - Shume te medha (XL)
 • Shtrese e dyfishte superthithese, me fibra te zbardhura jo me klor
 • Barriera ne forme te drejte ne buzet anesore
 • Lateks pa veprim elastik dhe rrip mesi
 • Pjesa e pasme, e bute dhe e papershkueshme nga uji, me tregues lageshtie
 • Jo irrituese
 • Jo alergjike
 • Materiale jo-toksike

 • Absorption
  Thickness
  8mm