Free Day panty soft

 • Siperfaqe e bute pambuku
 • Jo irrituese
 • Pa krahe
 • Jo alergjike
 • Gjenetikisht e testuar
 • Thatesi dhe rehati
 • Ndjesi freskie

 • Absorption
  shape
  Thickness
  2mm