Fresh Day NORMAL active

 • Pecete e re e higjenike Normal aktive
 • Arome neutralizuese
 • Jo irrituese
 • Pozicionim perfekt
 • Jo alergjike
 • Gjenetikisht e testuar
 • Thatesi dhe rehati
 • Ndjesi freskie

 • Absorption
  shape
  Thickness
  2.5mm